Hippique

Ruiter- en Ponyclub

Nieuws Ponyclub

Zomertornooi 2018


Eerste versie van website voor ons zomertornooi on line

Leden, sympathisanten,

Een eerste versie van onze website voor het aankomend zomertornooi op 1 en 8 juli staat on line. Deze zal regelmatig geupdate worden met nieuwe informatie. Vergeet dus niet regelmatig te kijken.

Zomertornooi 2018 : www.hippiquepuurs.be/tornooi 2018


dressuurtornooi2018


Pony tornooi Heist-o/d-Berg (16/07/2017)

Het pony tornooi te Heist op de Berg is weeral voorbij.  Het was prachtig georganiseerd met enkele goeie ideeen voor ons tornooi volgend jaar ( vb duidelijke en veel bordjes waar wat te vinden is).  De ruiters hebben ook een nieuw spelletje uitgeprobeerd ( met 2 naast mekaar slalom rijden terwijl je met een koord verbonden bent).  De start liep vlot maar er moet nog wat verder geoefend worden om een betere plaats dan de 4e te halen.

Resultaten bij het springen : Frederik, Kato en Jinte foutloos

Resultaten bij het dressuur rijden : Jinte 2de, Nena 5e, Frederik 7e, Jana 8e, Thomas 10e, Kato en Sam 11e, Lesbeth 12de

Proficiat allemaal.


Waar zijn we te vinden tijdens het weekend ? (8-9 juli)

Ruiters : zondag 9 juli tornooi te Lier. Veel succes !
Ponies : geen tornooi
Jureren : zondag 9 juli : ponytornooi te Geel voor Michel en Sam , Wendy en Kato, Sabine en Lauren, Silke en Hanne


Provinciaal Pony tornooi Winter 2016-2017

Na de prachtige resultaten van het winterseizoen dressuur waren volgende ruiters geselecteerd voor de provinciale dressuurdag in Merksplas : Jana, Liesbet, Jinte, Lauren en Liesl. Ze hebben allemaal een mooie prestatie neergezet in dit warme zomerweer.  Voor Lauren was het echt een superdag.  Zij en Ballerina  kwamen naar huis met een medaille en dan nog wel een gouden! Lauren werd onze provinciaal kampioen Dressuur. Proficiat !

lauren_provinciaal Kampioen

Voor Liesl is het winterseizoen nog niet gedaan.  Zij is geselecteerd voor het Nationale Indoor Dressuur tornooi (categorie DL2) op zondag 23 April te Heverlee.  Veel success !

Met deze mooie resultaten starten wij het zomerseizoen LRV dressuur en springen. Jammer genoeg nemen wij afscheid van Liesl bij de pony's. Veel succes bij de paarden Liesl!


Hippique © 2014